Geef uw medewerkers de flexibiliteit die ze verdienen

Slimme, groene en flexibele bedrijfsmobiliteitsoplossing die gebruik maakt van het nieuwe mobiliteitsbudget

Aan de slag

Met MyMove behoort het bedrijfswagenconcept tot het verleden.

Bouw nu aan de Smart Fleet van uw bedrijf!
MON
fiets

Zonnig op maandag? Neem de trein naar het werk en fiets dan 's avonds naar huis op een gedeelde e-fiets!

TUE
boodschappen in de auto doen

Bewolkt op dinsdag en moet er gewinkeld worden? Fiets dan naar het werk en neem een van de groene auto's van het bedrijf om uw boodschappen op de weg naar huis te halen!

WED

... Je krijgt de flow :-)

Ga nu aan de slag

Bent u een vlootmanager?

  1. Stimuleer de goedkeuring van mobiliteitsbudgetten en stimuleer werknemers om groen te gaan.

  2. Bouw uw Smart Fleet op basis van onze expertise en gegevens

  3. Laat medewerkers voertuigen uit het wagenpark halen met behulp van de app

  4. Het monitoren van het gebruik en het stimuleren van medewerkers om hun dagelijkse gewoontes te veranderen

MyMove helpt u een bedrijfswagenpark op te bouwen met de ideale mix van groene auto's, fietsen, scooters en steps. Uw medewerkers gebruiken vervolgens hun persoonlijke mobiliteitsbudget op de manier die het beste bij hen past.

Met de MyMove-app kunt u eenvoudig voertuigen vinden, selecteren en ontsluiten en hun budget beheren. Elk budget dat aan het einde van het jaar overblijft, wordt een mooie bonus op hun loonstrookje!

Mobiliteit van de toekomst

Bedrijfsauto's zijn snel een verouderd concept aan het worden in het huidige sociale en stedelijke landschap. MyMove wil een alternatieve oplossing voor bedrijfsmobiliteit bieden die zowel goedkoper als groener is en tegelijkertijd uw medewerkers alle flexibiliteit biedt die ze verdienen. Laat hen elke dag kiezen tussen auto's, fietsen, openbaar vervoer en andere oplossingen, afhankelijk van hun behoeften - zonder gedoe voor hen of het bedrijf.

Mymove-app

Eén app om ze allemaal te regeren

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om te ruilen of te verliezen. Met de MyMove-app kan de gebruiker alle voertuigen vergrendelen of ontgrendelen. Zodra de gebruiker de voertuigen wil terugbrengen naar het bedrijfspark, kan hij dit eenvoudigweg met één tik doen vanuit de app.

Uw eigen mobiliteitsmix

Bouw uw eigen Smart Fleet

slimme vloot

Bouw de perfecte Smart Fleet om aan de behoeften van uw medewerkers te voldoen. MyMove helpt u bij het opsporen en beheren van de beste balans van voertuigen voor uw bedrijf.

Aan de slag

FAQ

Wat is het mobiliteitsbudget?

Het mobiliteitsbudget is de mogelijkheid voor Belgische bedrijfsautobezitters om hun persoonlijke auto in te leveren in ruil voor een budget om te besteden aan alle soorten mobiliteitsmiddelen (bijv. taxi, openbaar vervoer, gedeelde auto's, gedeelde fietsen, enz.)

Hoeveel bedraagt het mobiliteitsbudget?

Het mobiliteitsbudget dat een werknemer krijgt is afhankelijk van het type bedrijfsauto dat de werknemer overhandigt: hoe duurder de auto, hoe groter het mobiliteitsbudget. Het mobiliteitsbudget is gelijk aan de totale eigendomskosten van de bedrijfswagen (incl. leasing, verzekering, onderhoud, brandstof, enz.). Zo kan een overhandigde Audi A3 leiden tot een mobiliteitsbudget van 500€ tot 750€.

Hoe is dit goedkoper dan een persoonlijke auto?

Afhankelijk van uw gebruik van de auto kan het mobiliteitsbudget zeer interessant zijn: als u uw bedrijfswagen slechts enkele keren per week gebruikt, maar u kunt te voet, met de fiets, met de trein of met het openbaar vervoer naar het werk gaan, is de kans groot dat u elke maand honderden euro's kunt besparen.

Hoe zorg je ervoor dat voertuigen altijd beschikbaar zijn als medewerkers ze nodig hebben?

MyMove geeft medewerkers toegang tot een intern gedeeld wagenpark van alle soorten voertuigen (auto's, scooters, fietsen, trappen) en is daarom alleen beschikbaar voor collega's die toegang hebben tot een mobiliteitsbudget. Afhankelijk van de behoeften (zowel zakelijk als privé) zal de wagenparkbeheerder de meest geschikte mix van voertuigen bepalen om de beste beschikbaarheid van voertuigen aan te bieden en ervoor zorgen dat het wagenpark niet tegelijkertijd onderbenut wordt.

Hoeveel kost MyMove?

Afhankelijk van de gekozen voertuigen en het tijdstip van de week bepaalt de werkgever een eerlijke prijs voor het gebruik van de Smart Fleet. Het is belangrijk om op te merken dat het gebruik van de MyMove voertuigen voor zakenreizen altijd door de werkgever wordt betaald. Aan de andere kant is het voor alle privé-reizen (incl. woon-werkverkeer) aan de werknemer om te beslissen welk voertuig het beste bij hem/haar past en zijn of haar mobiliteitsbudget dienovereenkomstig te gebruiken.

Hoe zit het met reparaties en ongevallen?

Net als bij elke bedrijfsauto of bedrijfswagen bepaalt de werkgever het beleid dat werknemers moeten accepteren voordat zij gebruik maken van het MyMove Smart Fleet. Afhankelijk van de voorwaarden zal de werkgever de kosten van reparaties gedeeltelijk of volledig voor zijn rekening nemen. Maar in ieder geval zijn alle MyMove-voertuigen verzekerd.

Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om te ruilen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen. Zodra de gebruiker bereid is om een voertuig terug te geven aan het zwembad, kan hij dit met één klik doen vanuit de app.

Wat voor soort voertuigen omvat u?

MyMove kan 4 verschillende soorten voertuigen aanbieden : auto's, e-scooters, e-bikes en e-steps. Afhankelijk van de behoeften van de werkgever zal de Smart Fleet van bedrijf tot bedrijf verschillen.

Is het openbaar vervoer ook geïntegreerd?

Openbaar vervoer, taxi's en andere openbaar beschikbare mobiliteitsmiddelen zijn niet opgenomen in de MyMove-app die zich richt op interne gedeelde wagenparken, maar we bieden werkgevers en werknemers een speciale kaart waarmee ze deze vervoersmiddelen met hun mobiliteitsbudget kunnen betalen.

Aanmelden om MyMove te gaan gebruiken

Bedankt voor uw aanmelding voor MyMove.

Ons team zal binnenkort bij u terugkomen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.

Over MyMove

Onze planeet is kostbaar voor ons. Het is en blijft een uitdaging om er zorg voor te dragen en tegelijkertijd een naadloze mobiliteit te behouden. Dit begint met uw bedrijfswagenpark. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderwerp en wij denken dat mobiliteit een belangrijk aandachtspunt is. Dankzij een gedefinieerd mobiliteitsbudget en een groeiende bezorgdheid over ecologie, geloven wij dat de medewerkers zich zullen gaan verenigen rond schone alternatieven.

Het "bedrijfswagen"-concept loopt ten einde. My Move is het slimme alternatief om het te vervangen.

Onze Missie

Onze missie is om het gebruik van auto's in bedrijven te verminderen ten gunste van alternatief vervoer, waaronder elektrische fietsen, e-scooters en elektrische motoren, door het creëren van een verantwoordelijke gemeenschap van mensen binnen bedrijven die zich op dezelfde missie richten. Door het bezit van een gevarieerd wagenpark laat u uw medewerkers het juiste voertuig kiezen om op het juiste moment te gebruiken.