Sluit
HomeDienstenOverTechnologieContact opnemen met

Maak uw vermogen te allen tijde te gelde door over te stappen op (flexibele) digitale verhuur

Autohandelaars

Moe van het elke ochtend moeten plannen en beheren van de vervangende voertuigen? Moeilijkheden om klanten te laten betalen voor hun vervangwagen? Gefrustreerd om uw voertuigen geparkeerd te zien staan wanneer ze niet gebruikt worden en wenst u deze te gelde te maken na de kantooruren of in het weekend?

Met MyMove stellen wij u in staat om uw wagenpark optimaal te benutten.

Vervangingsvoertuigen

We weten dat het een echte pijn kan zijn als klanten een vervangend voertuig nodig hebben bij het uitdelen van hun auto voor onderhoud, als eerste in de ochtend. En dit is nog complexer als de betaling voor zo'n voertuig in twijfel wordt getrokken. Laad deze operationele en financiële last uit van uw team, door de hele ervaring digitaal te maken, en dus proactief te beheren.

Vrijetijdsvoertuigen/verhuurvoertuigen

Of u nu uw huidige verhuurbedrijf wilt uitbreiden of een geheel nieuwe mobiliteitsdienst wilt ontwikkelen, elke auto die op een parkeerplaats wordt achtergelaten kost geld. Er is een enorme gemiste kans om die auto's niet te verhuren aan klanten met sporadische mobiliteitsbehoeften. Het kan een verhuiswagen zijn (1 dag), een cabriolet voor het vieren van een huwelijksdag (1 week-end), of zelfs een eenvoudige compacte auto om de stad te verlaten voor een week-end weg... en wat dacht u van een elektrische fiets in plaats van een vervangende auto ?

Een volledig digitale ervaring

Stroomlijn uw voertuighuurproces door uw klanten de volledige controle over de reis te geven: registratie en controle van hun identificatiedocumenten, selectie van de periode en het voertuig van hun keuze, melding van bestaande schade bij het uitchecken, ontgrendeling van de auto, en automatische betaling van het gebruik aan het einde van de huur. 100% uit handen, 100% in geld.

Veelgestelde vragen:
Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om te ruilen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen.

Wat voor soort voertuigen zijn inbegrepen?

MyMove kan 4 verschillende soorten voertuigen aanbieden : auto's, e-scooters, e-bikes en e-steps.

Hoe zorg je ervoor dat de voertuigen altijd beschikbaar zijn?

MyMove is een gesloten ecosysteem. Alleen de leden van de gesloten gemeenschap kunnen boeken en het voertuig gebruiken. De beheerder van het wagenpark kan altijd leden toevoegen of verwijderen en het gebruik ervan volgen.

Technologie

Wij bieden alle technologie om uw wagenpark aan te sluiten en dus te delen: in-car keyless technologie, mobile-app voor de eindgebruiker, dashboard voor de wagenparkbeheerder en de mogelijkheid om te integreren met uw huidige systemen.

Meer informatie

Laten we beginnen:

Bedankt voor uw aanmelding voor MyMove.

Ons team zal binnenkort bij u terugkomen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.