Sluit
HomeDienstenOverTechnologieContact opnemen met

Stroomlijn uw operationele rompslomp en kosten door over te stappen op (flexibele) digitale verhuur

Autoverhuur

Moe van het moeten plannen en beheren van het uitchecken en inchecken van elke gehuurde auto? Gefrustreerd om uw geparkeerde auto's te zien staan als ze niet gebruikt worden en wenst u deze te gelde te maken na de kantooruren of in het weekend?

Met MyMove stellen wij u in staat om uw wagenpark optimaal te benutten.

Autoverhuur zou meer moeten gaan over financiële optimalisatie dan over operationele optimalisatie

We weten dat het een echte pijn kan zijn om elke klant fysiek door hetzelfde kassaproces te laten lopen: controle van de identiteitsdocumenten, controle van de staat van het voertuig - en vergelijkbaar bij het terugbrengen van de auto. Laad deze operationele en financiële last uit van uw team, door de hele ervaring digitaal te maken, en dus proactief te beheren.

Een volledig digitale ervaring

Stroomlijn uw voertuighuurproces door uw klanten de volledige controle over de reis te geven: registratie en controle van hun identificatiedocumenten, selectie van de periode en het voertuig van hun keuze, melding van bestaande schade bij het uitchecken, ontgrendeling van de auto, en automatische betaling van het gebruik aan het einde van de huur. 100% uit handen, 100% in geld.

Veelgestelde vragen:
Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om te ruilen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen.

Wat voor soort voertuigen zijn inbegrepen?

MyMove kan 4 verschillende soorten voertuigen aanbieden : auto's, e-scooters, e-bikes en e-steps.

Hoe zorg je ervoor dat de voertuigen altijd beschikbaar zijn?

MyMove is een gesloten ecosysteem. Alleen de leden van de gesloten gemeenschap kunnen boeken en het voertuig gebruiken. De beheerder van het wagenpark kan altijd leden toevoegen of verwijderen en het gebruik ervan volgen.

Technologie

Wij bieden alle technologie om uw wagenpark aan te sluiten en dus te delen: in-car keyless technologie, mobile-app voor de eindgebruiker, dashboard voor de wagenparkbeheerder en de mogelijkheid om te integreren met uw huidige systemen.

Meer informatie

Laten we beginnen:

Bedankt voor uw aanmelding voor MyMove.

Ons team zal binnenkort bij u terugkomen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.