Sluit
HomeDienstenOverTechnologieContact opnemen met

De meest flexibele oplossing voor bedrijfsmobiliteit

Bedrijfsmobiliteit

Bedrijfsauto's zijn snel een verouderd concept aan het worden in het huidige sociale en stedelijke landschap. MyMove wil een alternatieve oplossing voor bedrijfsmobiliteit bieden die zowel goedkoper als groener is en tegelijkertijd uw medewerkers alle flexibiliteit biedt die ze verdienen. Laat ze voor elke reis die ze maken het meest geschikte voertuig kiezen tussen auto's, fietsen, openbaar vervoer en andere oplossingen, afhankelijk van hun behoeften - zonder gedoe voor hen of voor het bedrijf.

Kunnen ze verhuizen voor zakelijke of prive-redenen, voor korte of lange reis, binnen of buiten de stad, de MyMove vloot zal de relevante flexibele oplossing om alle gebruik scenarii te behandelen.

Veelgestelde vragen:
Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om te ruilen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen.

Wat voor soort voertuigen zijn inbegrepen?

MyMove kan 4 verschillende soorten voertuigen aanbieden : auto's, e-scooters, e-bikes en e-steps.

Waarom is MyMove beter dan een bedrijfsauto?

Afhankelijk van uw gebruik van de auto kan het mobiliteitsbudget zeer interessant zijn: als u uw bedrijfswagen slechts enkele keren per week gebruikt, maar u kunt te voet, met de fiets, met de trein of met het openbaar vervoer naar het werk gaan, is de kans groot dat u elke maand honderden euro's kunt besparen.

Hoe zorg je ervoor dat de voertuigen altijd beschikbaar zijn?

MyMove is een gesloten ecosysteem. Alleen de leden van de gesloten gemeenschap kunnen boeken en het voertuig gebruiken. De beheerder van het wagenpark kan altijd leden toevoegen of verwijderen en het gebruik ervan volgen.

Technologie

Wij bieden alle technologie om uw wagenpark aan te sluiten en dus te delen: in-car keyless technologie, mobile-app voor de eindgebruiker, dashboard voor de wagenparkbeheerder en de mogelijkheid om te integreren met uw huidige systemen.

Meer informatie

Laten we beginnen:

Bedankt voor uw aanmelding voor MyMove.

Ons team zal binnenkort bij u terugkomen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.